Şehrin içinde ve yetişmiş çam ağaçları arasında piknik yapmak isteyen vatandaşlar sabahın erken saatlerinden itibaren kahvaltılık ve piknik malzemeleriyle birlikte mesire alanına geldiler.

Her yaştan insanın ihtiyaçlarına göre tasarlanmış Elazığ Belediyesi Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanında çocuklar kadar büyükler de gönüllerince vakit geçiriyorlar.

Bu alanın Elazığ Belediyesi tarafından kısa sürede tamamlandığını ve çok güzel bir mekân olduğunu ifade eden vatandaşlar, başka illerden de piknik amacıyla mesire alanına geldiklerini ifade ettiler.

Malatyalı Bile Övdü

Piknik amacıyla Elazığ Belediyesi Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanına gelen Malatyalı bir vatandaş da parkta bulunan sosyal donatı, çocuk parkı, masal kahramanları, bisiklet ve yürüyüş yollarının çok güzel olduğunu, bu alanın kendileri için büyük bir imkân olduğunu ifade etti.  

Yeni Cazibe Merkezi

Yapılan mesire alanı ile şehrin yeni bir cazibe merkezine kavuştuğunu belirten Başkan Yanılmaz, Kültürpark'tan sonra Elazığ Belediyesi Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanı'nı halkımıza sunmaktan ve bu alana kahraman şehidimizin adını vermekten büyük gurur duyuyoruz. Cip Mesire alanının da hizmete girmesiyle birlikte piknik alanı konusunda önemli bir eksikliğin giderileceğini ifade etti.