Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, 31 Mart seçimlerine doğru mahalle buluşmaları ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Adayı Septioğlu ilk olarak bir alışveriş merkezinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

23 Elazığ FK Eski Sportif Direktörü Cengiz Şeremet Hayatını Kaybetti 23 Elazığ FK Eski Sportif Direktörü Cengiz Şeremet Hayatını Kaybetti

Septioğlu daha sonra ise Abdullahpaşa Semt Pazarını ziyaret ederek vatandaşların beklentilerini ve taleplerini dinledi.

Her akşam gerçekleştirdiği mahalle buluşmalarına Kırklar Mahallesi ile devam eden Başkan Adayı Septioğlu vatandaşlar tarafından karşılandı.

Mahalle sakinlerinin sorunlarını ve beklentilerini dinleyen Başkan Adayı Septioğlu, “Bu şehirde kaynaklarımızı doğru ve yerinde kullanarak israfı bitireceğiz, bu şehri ihtiyaçlarına çözüm olacak hizmetlerle buluşturacağız. Milletimizin ve memleketlerimizin menfaatleri önceliğimiz olacak. Hak ve adalet çizgisinde, ahlaklı belediyecilik sloganımızla el ele verip Elazığ’ımızı hep birlikte ayağa kaldıracağız. Bizleri muhabbetle kucaklayan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. İnşallah bu güçlü birliktelikle adım adım zafere yürüyeceğiz, şehrimizi Milli Görüş Belediyeciliği ile buluşturacağız.” diye konuştu.