Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, birinci sıra Milletvekili Adayı Mehmet Çavaş ikinci sıra milletvekili adayı Melih Yunus Güneş, dördüncü sıra Milletvekili Adayı Salih Satıcı, beşinci sıra milletvekili adayı Hatice Zorbozan ve beraberindeki üyeler medya grubumuzu ziyaret etti.

Elazığ’da Toz Taşınımı Etkili Oldu Elazığ’da Toz Taşınımı Etkili Oldu

ATEŞ: TÜRKİYE’MİZİ ŞAHA KALDIRACAĞIZ

Milli görüşü lider parti yapacaklarına inandıklarını belirten Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, “Biz Yeniden Refah Partisi olarak 81 ile 681 proje ile geliyoruz. Milli kaynaklar paketimizle 150 milyar dolarlık bütçe ile geliyoruz. Ve biz iktidara geldiğimizde bakanlarımızın ilk 100 günde yapacaklarını ilan edip kitapçık haline getirdik. Ne yapacağımızı ne edeceğimizi de ortaya koyduk. Bizi halkımız, kamuoyu biliyor. Allah’ın izniyle de milli görüşü lider parti yapacaktır. Bizde geçmişte yaptığımız gibi inşallah aynı hizmetlere devam ederek Türkiye’mizi şaha kaldıracağız.” dedi.

ÇAVAŞ: YENİDEN REFAH PARTİSİ OLARAK EN AZ 2 MİLLETVEKİLİ ÇIKARMAYI HEDEFLİYORUZ

Sahada vatandaşlardan güzel tepkiler aldıklarını ifade eden Yeniden Refah Partisi Elazığ Milletvekili Adayı Mehmet Çavaş seçimlerden sonra projelerine başlayacaklarını söyleyerek, “Bizler aday listeleri açıklanmadan önce sahadaydık şimdide sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Saha gayet güzel, tepkiler gayet güzel. İlçeleri mahalleleri geziyoruz. Bu anlamda milletimizin teveccühü çok güzel. Bu şekilde devam edersek biz Elazığ’da Yeniden Refah Partisi olarak en az 2 milletvekili çıkarmayı hedefliyoruz. İnşallah 14 Mayıs seçimlerinde bizleri desteklerlerse gittiğimiz her yerde problemleri not alıyoruz. Seçimden sonra meclise gittiğimizde bu problemleri çözmek için elimizden geleni yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.” diye kaydetti.