Yeniden Refah Partisi Akçakiraz Belediye Başkan Adayı İbrahim Ormanoğlu, Seçim Koordinasyon Merkezi’nde seçmenleri ile buluştu.

Açılışta konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Yöneticisi Ercan Canpolat, Ormanoğlu’nun adaylığının büyük bir teveccühle karşılandığını ifade etti.

Daha sonra konuşan Belde Belediye Başkan Adayı Ormanoğlu, kendisini yalnız bırakmayan kalabalığa teşekkür ederek, derdinin makam ve mevki olmadığını söyledi.

Başkan Adayı Ormanoğlu, belde halkı için kendisini feda etmeye hazır olduğunu kaydetti.

Yeniden Refah Partisi’nden Akçakiraz Belediye Başkan Adayı olan İbrahim Ormanoğlu, beldeyi birlikte yürüteceklerini söyledi.

ORMANOĞLU: EŞİT VE ADALETLİ BİR ŞEKİLDE YÖNETECEĞİZ BELDEMİZİ

Başkan Adayı Ormanoğlu yaptığı açıklamada, “Bu köy sadece benim değil. O makamda biz oturabilir ama köy hepimizin. Hepimizin ortak karar vermemiz lazım. Bize iyi olana da siz karar vereceksiniz, zararlı olana da. Karar sadece benim ve meclis üyelerimin olmayacak. Hepimiz beraber yöneteceğiz beldemizi. Eşit ve adaletli bir şekilde yöneteceğiz beldemizi. Şeffaf bir şekilde yöneteceğiz, para sizin girişe gelir giderleri asacağız sizler nereye neyin gittiğini bileceksiniz” dedi.

DEVA Partisinin Elazığ Adayı Belli Oldu DEVA Partisinin Elazığ Adayı Belli Oldu