Diksiyon, Beden Dili Eğitim Uzmanı ve Haber Spikeri Zafer Kiraz, 'Diksiyon, Beden Dili ve Etkili İletişim' eğitimi için Elazığ'a geldi.

22 - 23 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek 'Diksiyon, Beden Dili ve Etkili İletişim' eğitiminde diksiyon, vurgu, tonlama gibi konular ele alınacak.

2 gün sürecek eğitim bugün Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezinde başladı.

'Diksiyon, Beden Dili ve Etkili İletişim' eğitimi için vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

ALTAŞ: “DUAYEN BİR İSMİ ELÂZIĞ’DA AĞIRLAMIŞ OLMAK BİZLER İÇİN BİR ONUR”

Detay Medya İmtiyaz Sahibi Gülşah Altaş, Zafer Kiraz’ı Elazığ’da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Altaş, “Bugün burada güzel bir eğitim programında sizlerle bir arada olmanın onurunu yaşıyoruz. Uzun yıllardır sizlerin karşısında gerek haber sunumlarıyla gerekse diğer program sunumlarıyla bir arada olduk. Elazığ’da 20 yılı aşkın bir süredir medya sektöründe çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ancak bugün çok farklı bir heyecan yaşıyoruz. Detay Medya olarak ilk etkinliğimizi böylesine önemli bir isimle gerçekleştirmekten ve ilginin bu denli yoğun olmasından dolayı ekibim adına gurur duyduğumu belirtmek isterim. Yıllardır TRT ekranlarından takip ettiğimiz kıymetli büyüğümüz, hocamız Zafer Kiraz bizimle beraber elbette böylesine duayen bir ismi Elâzığ’da ağırlamış olmakta bizler için ayrı bir onur. Hocamıza teşekkür ediyoruz. Eğitim programımızdan en üst düzeyde istifade edeceğinize inanıyorum. Desteklerinden ötürü AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık’a, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’a, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

KİRAZ: “BU TÜR EĞİTİMLERİN MAKSADI İNSANLARDA BİR PARÇA FARKINDALIK YARATMAK”

Diksiyon, Beden Dili Eğitim Uzmanı ve Haber Spikeri Zafer Kiraz, bu tür etkinlerin amacının insanlarda farkındalık oluşturmak olduğunu söyledi. Kiraz, “Elazığ’da olmak gerçekten benim için büyük bir keyif, memleketim. Uzun süredir gelmemiştim, özlemişim. Hemşehrilerimle buluşacağım bilgilerimi paylaşacağım 2 gün boyunca katılımcılara. Birazcık onlara aslında dille ilgili, Türkçeyle iliği, güzel konuşmayla ilgili, beden diliyle ilgili minik bilgiler vereceğiz çünkü mevcut zaman içerisinde bu bilgilerin tamamını iletebilmek mümkün değil. Bu tür eğitimlerin maksadı insanlarda bir parça farkındalık yaratmaktır. Dolayısıyla da işin özüne aslında şu cümle yer alıyor bu konuda gönüllü olanlara, gönüllü olmayanlara veya gönüllü olmak istemeyenlerin yeniden  onları gönüllü yapmak adına ben onlara bir takım şeyler anlatacağım onlar benim elçilerim olacaklar o gönüllüler, gönüllü olmayanlara bir parçadan bunlardan söz ederek bizim ordumuza yani Türkçe ordusuna, güzel konuşan insanların ordusuna katılmak amacıyla tüm eğitimin aslında amacı bu. Benimde tüm Türkiye’de gittiğim eğitimlerde yapmaya çalıştığım şey bu.

KİRAZ: “2 GÜN BOYUNCA BİLGİLERİMİ PAYLAŞACAĞIM”

Diksiyon, Beden Dili Eğitim Uzmanı ve Haber Spikeri Zafer Kiraz, “Her zaman bu tür başarılı organizasyonlarla eğitimleri yapmak mümkün değil. Ben Gülşah Altaş, Erdal Akarsu’ya katkıları ve emekleri için teşekkür ediyorum. Çok uzun süredir bunun uğraşısı içindeler. Uzun soluklu bir çalışmaydı bu onlar çok büyük emek verdiler umarım bugün bu emeğin karşılığında gelenlerde karşılığını alırlar 2 gün boyunca bende bilgilerimi paylaşırım başarıyla başlayan bu organizasyondan sonra başarıyla güzellikle tamamlanır.

KİRAZ: “ONLARCA MEDENİYETE EV SAHİPLİĞİ YAPMIŞ BİR ŞEHRİN İNSANIYIM”

Diksiyon, Beden Dili Eğitim Uzmanı ve Haber Spikeri Zafer Kiraz, Elazığ’a her geldiğinde gelişim ve değişim olduğunun altını çizdi. Kiraz, “Elazığ hep söylüyorum Ankara’dan tabi burada yaşamasaydı hayatım boyunca burada yaşamadım annem baban Elazığlı dolayısıyla o kültürle büyüdüğüm için buranın bir parçasıyım. 4 bin yıllık bir geçmişi olan onlarca medeniyete ev sahipliği yapmış bir şehrin insanıyım. Dolayısıyla da aslında buna sahip çıkmak Elazığ’a daha ileriye götürmek Gakgoşların görevi. Onlar ne kadar birlik olurlarsa ve bu konuda ne kadar güzel hedefler belirlerse Elazığ’da o kadar ileriye gidecektir. Elazığ her geldiğimde daha güzel, daha gelişmiş görüyorum. İnşallah bu gelişim ve değişim daha güzelliklere vesile olur daha iyi noktalara gelir. Tüm hemşehrilerime selam ve sevgilerimi gönderiyorum” ifadelerini kullandı.