TOKİ’nin geçtiğimiz günlerde Elazığ’da satışa çıkardığı ve tam tamına 229 milyona satılan 14 dönümlük arsayı alan Çetin inşaat Elazığ’ın cazip projesini hayata geçirecek.

Elazığ’ın son yıllarda en fazla tercih edilen mahallelerinden olan Çayda Çıra Mahallesi’nde Cahit Dalakoy Bulvarı üzerinde bulunan alanda sosyal donatıları, yeşil alanları ve ticari merkezlerinde bulunduğu 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar yükselecek.

Vlcsnap 2024 05 11 18H04M50S644

Elazığ’a hizmet etmek ve deprem kuşağında yer alan Elazığ’da sağlam ve güvenilir konutlar inşa edeceklerini söyleyen İşletme sahibi Öner Çetin önümüzdeki yıl içerisinde çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

Öner Çetin, “Esas olarak ticarette rekabetin olması güzel bir şeydir. İhaleye katılan arkadaşlarda belli bir açık arttırma çerçevesinde bir rekabet oluştu. Bizim için aldığımız fiyat olarak gayet uygundur. Biz bu arsada konut yapmayı planlıyoruz. Memleketimize bir hizmette bulunmak istiyoruz ve kendi ticaretimizi de yapmak istiyoruz tabi ki. Biz burada 38 bin metrekare kapalı alana sahip bir inşaat alanı yapacağız. Burada 4 bin metrekare ticari bağımsız bölümler dükkânlar olacak. 26 bin metrekare konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 şekilde olacaklar. 6 bin metrekare otopark ve sosyal donatılar olacak. 9 bin metrekare yeşil alan olacak. İnşallah önümüzdeki yıl içerisinde başlayıp 1 yâda 1,5 yıl içerisinde tamamlamayı düşünüyoruz. Tabi Şahinkaya gerek zemin olarak gerek lokasyon olarak Elazığ’ın en kıymetli bölgelerinden biri. 24 Ocak Depreminden sonra Şahinkaya’ya Elazığlılar olarak talep baya arttı. Yani zeminin sağlamlığı kaya olması deprem de hasar alan binanın olmamasından dolayı bizler Şahinkaya’yı tercih ettik. Arkadaşlarımız çalışıyorlar onlar arza göre biraz daha 4+1 ve 3+1 ağırlıklı olmak kaydıyla yaklaşık 200 daire civarında bir konut olacak. 4 bin metrekarelik yaklaşık 40 dükkan olacak. Şuan ki öngörümüz bu ama proje netleşince son halini paylaşacağız” dedi.

Vlcsnap 2024 05 11 17H48M37S288

Baskil Kayısı Festivali ve Fuarı Düzenlenen Tören İle Başladı Baskil Kayısı Festivali ve Fuarı Düzenlenen Tören İle Başladı

Zemin sağlamlığıyla bilinen ve yaşanılan depremler sonrası en çok talep gören o bölgede yükselecek yeni konutlar her bütçeye uygun olacak mı?

Öner Çetin, bu soruların cevabını da verdi.

Öner Çetin, “ 2025 Mart ayı içerisinde başlamayı düşündüğümüz için malum ülkede enflasyon var ne yazık ki o gün ki inşaat maliyetleri ne ise biz karımızı minimumda tutarak taksitli, peşin, peşinde indirimler olmak üzere çeşitli alternatiflerle satışa sunacağız daireleri. Daire almak isteyen herkese yardımcı olacağız. Taksit, bir kısım peşin bir kısım tapu da ödeme gibi bizim Elazığ’da bu tür durumlar çoktur. Mutlaka almak isteyen herkese yardımcı oluruz” dedi.

Editör: Yakup Uğur