Elazığ’ın Gezin Beldesi’nde, Tarım ve Orman Bakanlığı İl Müdürlüğü ve İl Özel İdaresi katkılarıyla 1 dönümlük araziye 5 bin çilek fidesi dikildi.

G4Gg D X1 X Q A Af Kyq

Düzenlenen programa Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, Maden Kaymakamı İbrahim İşleyen, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Alparslan Doğan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cemil Yatkın, Tarım ve Orman İl Müdürü Saadettin Taşkesen ve kurum çalışanları katıldı.

G4Gg D Xx Wc A A9Sry

Gezin köyünün bereketli tarım arazilerine sahip olduğunu vurgulayan Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, çilek üretiminin büyük oranda Gezin Beldesi’nde yapıldığını belirtti.

Gürsel Erol: “Atatürk İsmini Stada Geri Kazandırdığınız İçin Teşekkür Ederim”
Gürsel Erol: “Atatürk İsmini Stada Geri Kazandırdığınız İçin Teşekkür Ederim”
İçeriği Görüntüle

G4Gg D Xx X Q A Ay S Nw

Tarımı destekleme politikası ile projelere devam edeceklerini belirten Vali Hatipoğlu, “Çiftçilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.