Nesine 2. Lig ve 3. Lig’de dün oynanan karşılaşmalarda 6 futbolcu hat-trick yaparak takımlarının galibiyetlerinde önemli rol oynadılar.

Elazığlı Sporcular Malatya’da Dört Şampiyonlukla Döndü
Elazığlı Sporcular Malatya’da Dört Şampiyonlukla Döndü
İçeriği Görüntüle

2.Lig’de bordo beyazlı takımımız Seza Çimento Elazığspor forması giyen Kemal Rüzgar, Sebatspor karşısında 3 gol atarak takımının galibiyetinde önemli rol oynadı.

Adana 01 FK’da ise Seza Çimento Elazığspor’dan transfer edilen Samet Ali Kaya da 24 Erzincanspor karşısında rakip fileleri üç kez havalandırırken, 4-4’lük maçta alınan 1 puanın da mimarı oldu.

Kütahyaspor’un Erzurumspor’dan kiralık transferi Serkan Köse de İskenderunspor karşısında hat-trick yaparak yıldızlaşırken, 68 Aksaray Belediyesporlu Bahattin Karahan ise Somaspor karşısında 3 golle takımına puan kazandırdı.

Günün bir diğer hat-trick yapan ismi Aliağa FK’dan Muammer Sarıkaya oldu. Sarıkaya, Arnavutköy Belediyespor karşısında 3 gol kaydetti.

3. Lig’de ise Bulvarspor’un genç golcüsü Can Bayırkan, Karabük İdman Yurdu karşısında yaptığı hat-trick ile takımının en dikkat çeken oyuncusu oldu.

Böylece Pazar günü oynanan 2. Lig’de 5, 3. Lig’de ise 1 futbolcu rakip fileleri üçer kez havalandırarak hat-trick yaptı.

Whatsapp Image 2026 09 07 At 19.15.00