Anadolu Gençlik Derneği ve Milli Gençlik Vakfı Elazığ Şubesi tarafından aile yapısını güçlendirmeye yönelik olarak düzenlenen Aile Buluşması programı geniş katılımla gerçekleştirildi.

Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen, Programda, uzman psikolojik danışman Mürşid Ekmel Aybek konuşmacı olarak yer alırken program sonunda katılımcılar konuşmacıya sorular yöneltme imkânı da buldu.

1-827

Program Kuran-ı Kerim okunması ile başladı.

1775294785 Kuran

Milli Gençlik Vakfı Elazığ Şube Başkanı Mesut Turan, yürütülen çalışmalarla Elazığ’da kıymetli bir gençlik yetiştirildiğine dikkat çekti.

1775294808 Mesut

Başkan Haykır: Başbuğ Alparslan Türkeş’i Hürmetle, Minnetle ve Rahmetle Anıyoruz
Başkan Haykır: Başbuğ Alparslan Türkeş’i Hürmetle, Minnetle ve Rahmetle Anıyoruz
İçeriği Görüntüle

Uzman Psikolojik Danışman Mürşid Ekmel Aybek ise “Ailede Anne, Baba ile Çocuk İlişkisi” konusunun ele alarak, sağlıklı iletişim, çocuk gelişimi ve aile içi bağların güçlendirilmesi üzerine önemli bilgiler paylaşıldı.

1775294819 M R Id