Ak Parti Kadın Kolları Tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle iftar programı düzenlendi.

İzzetpaşa ve İmam-I Azam Camide Vatandaşa Fidan Dağıtıldı İzzetpaşa ve İmam-I Azam Camide Vatandaşa Fidan Dağıtıldı

Düzenlenen iftar programına Ak Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Nisa Ateş, iş dünyasından birçok isim, muhtarlar, şehit ve gazi yakınları, basın camiasından bir çok isim ve partililer katıldı.

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver ramazan ayındaki birlik ve beraberliğe vurgu yaparak şehrin kadınlarıyla iftar programı kapsamında bir araya geldiklerini söyledi.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı da “Kadın bir milletin özüdür” diyerek, kadınların ülkenin geleceğini inşa ettiğini vurguladı.