TFF 1.Ligin 3.Haftası’nda Ankaragücü Maçı ile bu sezon 2.Kez seyircisi önüne çıkacak Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da Teknik Direktör Mehmet Altıparmak geride kalan Altınordu ve Eskişehir maçlarından gereken dersleri çıkardıklarını belirterek takımına güvendiğini söyledi.

Hiçbir rakip için önlem almayacaklarını, asıl önemli olanın kendilerinin sahada ne yapacağı olduğunu kaydeden genç teknik adam Ankaragücü Maçı’nda da oyun stratejilerinden fazla ödün vermeden oynayacaklarını dilegetirdi.

Altıparmak yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

Altıparmak, “Maç kazanacağız ama havaya girmeyeceğiz. Hiçbir rakip için önlem almayacağız, bizim için önemli olan bizim sahada ne yapacağımızdır.  Biz hep çalışacağız ve ben bu takıma güveniyorum. Hedefimiz Mayıs ayını ve finalleri görmek. Ankaragücü maçında oyun stratejimizden fazla ödün vermeden oynayacağız. Oyuncularıma ben şunu aşılamaya çalışıyorum. Eğer bizim bir hedefimiz varsa ve bu hedefe gidecek isek, bu hedefe giden takımların hepsi biraz daha önde oynayan, basan, daha çok mücadele eden koşan ve özellikle iç sahasındaki maçlarında rakibine puan vermeyen bir takım olacaksın. Çünkü şampiyonluk genellikle iç sahadan geçer. Biz ilk maçın telafisini Eskişehir’de yaptık ama bana göre asıl telafiyi Ankaragücü maçında yapacağız. Bu maçı galip bitirerek taraftara 3 puan daha armağan edip herkese bayram hediyesi vermek istiyoruz. Taraftarımızdan tek istediğim şey bize güvensinler ve bizi sahada desteklesinler. Çünkü onlar için sahada her şeyini verecek bir takım olacak” dedi.