Depremin Beklendiği Yeni Yer Açıklandı! Depremin Beklendiği Yeni Yer Açıklandı!

Ayhan Arslan, “Ben Çaydaçıra Mahallesi Muhtar Adayı Ayhan Aslan. 1980 Elazığ doğumlu evli ve bir kız çocuğu babası olarak, yaşadığım ve çok güzel dostluklar kurduğum Çaydaçıra Mahallemizin daha da güzelleşmesi amacıyla muhtar adayı oldum. 31 Mart 2024 Tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerde Muhtar Adayı olarak kutlu bir yola çıkmış bulunmaktayım. Çaydaçıra Mahallesini hak ettiği konuma yükseltmek için varım. Ben Muhtarlığı bir unvan bir makam olarak değil mahallemizin hizmetkârı, kardeşi ver bir evladı olarak mahallemize daha güzel hizmetler, daha da gelişmesi amacıyla muhtar adayı oldum” dedi.

Çaydaçıra Mahallesi muhtar adayı Ayhan Aslan, mahallede daha yeşil alanlar oluşturacağını, atm sayılarını çoğaltacağını, gençler için spor merkezleri inşa edeceğini belirterek Çaydaçıra Mahallesi sakinlerinden destek istedi.

Muhtar Adayı Arslan, “Mahalle sakinleri ile sürekli bir araya geliyoruz. Çünkü ben Çaydaçıra Mahallesinde esnaf olduğum için devamlı konuşuyoruz. Onlarında istekleri var, Park istiyorlar, yeşillik alan istekleri oluyor ve bizde muhtar olursak eğer bu istekleri yerine getireceğiz. En büyük şuan yeni bir mahalle olduğu için düzensiz bir mahalle, eksiklerimizde çok. Örnek verecek olursak ATM olmadığı için mahalle sakinlerimiz çarşıya gitmek zorunda kalıyorlar. ATM sayılarını çoğaltmamız lazım ve Banka şubemiz yok, bunlarla ilgilenmemiz lazım” dedi.