Elazığ’ın Çayda Çıra Mahallesi’nin bazı bölgelerinde gece saat 02.15 itibarıyla elektrik kesintisi yaşandı. Kesinti nedeniyle mahallede karanlık oluşurken, elektriğe bağlı çalışan doğal gaz sistemleri de devre dışı kaldı.
Gece yarısı evlerinde soğukta kalan vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Uzun süredir elektrik akışının sağlanamadığını ifade eden mahalle sakinleri, sorunun bir an önce giderilmesi için yetkililere çağrıda bulundu.
Konuyla ilgili Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ) tarafından yapılan açıklamada, “Çağrı merkezimize bölgenizden kesinti ihbarları gelmeye başlamış olup ekiplerimiz kontrol etmektedir” ifadelerine yer verildi.
Elektrik kesintisinin ne zaman sona ereceğine ilişkin ise henüz net bir bilgi paylaşılmadı. Yetkililerin çalışmaları sürüyor.




