İşletmeleri gezen sıkıntılarını ve taleplerini yetkili ağızdan dinleyen Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ın bu defaki durağı şehrin ekonomik lokomotifi Organize Sanayi Bölgesini gezdi, işletme sahiplerine plaket takdim etti.

Usulsüzlük Yapanlara Büyük Cezalar Geliyor Usulsüzlük Yapanlara Büyük Cezalar Geliyor

Başkan Alan OSB’deki firma ziyaretlerine Döküm firmasıyla başladı.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ın firmalarını ziyaretlerinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden firma Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Derman, sıkıntılarını ve taleplerini iletti.

Üyelerini, istihdam ve üretime katkıları sebebiyle ziyaret ettiklerini ifade eden Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan ise, işletmenlerin avukatları olduklarını, çözüm için her platformda sıkıntıları dile getireceklerini söyledi.

Alan: “Biz Yatırımcılarımıza Söz Verdik”

Üyelerini, istihdam ve üretime katkıları sebebiyle ziyaret ettiklerini ifade eden Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, şunları söyledi:

“Üretim ve istihdamdaki motivasyonlarını yükseltmek amacıyla üyelerimizi ziyaret ediyoruz. Odamız olarak sizlerin yanındayız, sizlerle birlikteyiz. Ne sıkıntınız varsa, ne probleminiz varsa çözümü için har zaman yanınızdayız. Çünkü biz sizlere söz verdik. Biz sizlerin avukatlığınız yapacağız ve sıkıntılarınızı ve problemlerinizi her platformda gündeme getireceğiz. Dedi.

Başkan Alan’ın OSB’deki ikinci durağı ise Taşyünü Üretimi yapan ve Türkiye’de ilk beşte yer alan fabrikayı gezerek, Fabrikanın Yönetim Kurulu Muhammed Ali Akdağ ile bir araya geldi.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Başkan Alan, Akdağ Grubun başarılarını takip etiklerini ve başta taş yün yalıtım malzemeleri olmak üzere çok sayıda farklı ürün imal etiklerini kaydetti.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ın ziyaretlerinin kendilerini onurlandırdığını ifade eden Akdağ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Ali Akdağ ise 2021 yılı Nisan ayı itibariyle de üretime başladıklarını, Türkiye’nin her yerinde tüm ürünleri ile var olduklarını söyledi.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan OSB’deki firma ziyaretlerinin ardından Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Öztürk, Elazığ Ticaret Odası Başkanı İdris Alan’ın seçildiği günden beri Elazığ Organize Sanayi Başkanlığı ile işbirliği içinde çalışmalar yürütüp fikir alışverişlerle bulunduğunu ifade etti.

Başkan Öztürk: “İdris Başkan Önemli Başarılar Elde Etti”

Elazığ Ticaret Odası Başkanı İdris Alan’ın seçildiği günden beri Elazığ Organize Sanayi Başkanlığı ile işbirliği içinde çalışmalar yürütüp fikir alışverişlerle bulunduğunu ifade eden Elazığ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk, şunları söyledi:

 “Zaman zaman İdris Başkanımızla bir araya gelerek istişareler yapıyoruz. İdris Başkan gerçekten Ticaret ve Sanayi Odası’nda ciddi işler yapıyor. İlimizin ekonomik alanda ya da farkı alanlardaki sorunlarını takip ediyor. Çözümlerine katkı sunuyor, destek oluyor. İl dışından gelen heyetlerle yakından ilgileniyor. Esnaflarımızın ve iş insanlarının problemlerinin çözümünde ciddi bir emek ve gayreti var.  Bunlar da Elâzığ’ın menfaatine olan çabalar.  Geçmişte yaptığı başkanlık görevindeki tecrübeleri ve bizlerle yaptıkları istişarelerle her kesimin görüşünü almayı kendine düstur edinmiş, her kesimle ve STK’larla ortak bir iletişim dili ve dayanışma kültürünü hayata geçirmiş.  Bu olumlu hava, Elazığ'ın da ihtiyacı olan bir ortamdır. Siyasilerle, kurumlarla ve diğer sivil toplum örgütleriyle Ticaret ve Sanayi Odası’nın güzel bir diyaloğu var.  Ben bu doğrultuda yapmış olduğu çalışmalar ve ziyaretinden dolayı şahsım ve Elazığ OSB adına İdris Başkanıma teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum.”dedi.