Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) tarafından hayata geçirilen Yeşil ve Kapsayıcı Kalkınma Hibe Destek Programı'nın bilgilendirme toplantısı, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Konferans Salonu’nda yapıldı.

Toplantıya FKA Genel Sekreteri Mehmet Şirin Budancamanak, ETSO Meclis Başkan Vekili Kenan Ulavur, Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Parlakyıldız, Ajans yetkilileri ile birlikte çeşitli kurum ve kooperatif temsilcileri katıldı.

“Türk Ocakları Kuruluşu, Amaçları ve Faaliyetleri” Konferansı Düzenlendi
“Türk Ocakları Kuruluşu, Amaçları ve Faaliyetleri” Konferansı Düzenlendi
İçeriği Görüntüle

Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, programın Elazığ’ın kalkınması için önemli bir fırsat sunduğunu vurguladı. Alan, “Müesseselerimize, özellikle yeşil ekonomiye geçiş ve kapsayıcı büyüme hedefleri doğrultusunda sunulacak hibe desteklerinden faydalanmalarını bekliyoruz. Oda olarak bu konuda üzerimize düşen her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız. Elazığ’ın çevreci bir kalkınma modeline ciddi şekilde ihtiyacı var. Dileğimiz, işletmelerimizin bu desteklerden en üst düzeyde yararlanmasıdır,” ifadelerini kullandı.

Whatsapp Görsel 2025 07 22 Saat 17.00.37 82341F0AWhatsapp Görsel 2025 07 22 Saat 17.00.37 64140960