Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Kovancılar’da borsa üyeleriyle bir araya gelerek tarım ve hayvancılık sektöründeki talep ve sorunları dinledi.

Kovancılar’ın tarım ve hayvancılık açısından önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirten Başkan Dumandağ, üyelerden gelen talepler doğrultusunda ilçeye temsilcilik kazandırılması için harekete geçtiklerini söyledi.

Kovancılar Ziraat Odası Başkanı İzzet Demiral da Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ’ın ilçe ile sürekli iletişim halinde olduğunu belirterek, sorunların çözümü noktasındaki çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

AK Parti Kovancılar İl Genel Meclis Üyesi Muhittin Çimen de Başkan Dumandağ’a ilçe ziyareti ve çalışmaları dolayısıyla teşekkür etti.

Başkan Dumandağ, Kovancılar’ın ardından Karakoçan’da da Ticaret Borsası üyeleriyle bir araya geldi.
Karakoçan’ın doğup büyüdüğü ilçe olduğunu ifade eden Dumandağ, ilçedeki üyelerle güçlü dostluk bağlarının bulunduğunu söyledi.






