31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için çalışmalarına devam eden Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları’na ziyaretlerinde, AK Parti Elazığ İl Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Yönetim Kurulu ve AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri de  eşlik etti.

Başkan Şerifoğulları, Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü’nü Ziyaret Etti

Başkan Şerifoğulları ve beraberindekiler ilk olarak, Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Elazığ Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner ve kurum çalışanları ile bir araya gelen Başkan Şerifoğulları, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Şerifoğulları, İşletme Müdürlüğü ve Fidanlık Müdürlüğü'nü de ziyaret etti. Kurum çalışanları Başkan Şerifoğulları’na ziyaretinde, Elazığ’a kazandırdıkları yatırımlar ve hizmetleri için teşekkür etti.

Sanayi Mahallesi, Yine, Yeniden Diyerek; Başkan Şerifoğulları’na Desteğe Devam Edecek

Başkan Şerifoğulları daha sonra, Sanayi Mahallesi‘nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinleri tarafından yoğun ilgi ve destekle karşılanan Şahin Şerifoğulları, tek tek esnafları gezdi, bol kazançlar diledi. AK Parti Belediye Başkan Adayı Şerifoğulları’nı karşılarında gören esnaf ve vatandaşlar, 31 Mart’ta yine, yeniden diyerek Başkan Şerifoğulları’na destek olmaya devam edeceklerini ifade etti. Başkan Adayı Şerifoğulları ise; “Bizleri güler yüzle ve güzel muhabbetle karşılayan, destekleyen tüm esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum.” dedi. 

Başkan Şerifoğulları’na, Elazığ Çemişgezekliler Derneği’nden Teşekkür

Elazığ’da Otomobil Ağaca Çarptı: 1 Yaralı Elazığ’da Otomobil Ağaca Çarptı: 1 Yaralı

Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları son olarak, Elazığ Çemişgezekliler Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Gürkan Öztürk ve yönetimi ile bir araya gelen Şerifoğulları, faaliyetlerinde başarı temennisinde bulunarak destek istedi.

Şahin Şerifoğulları’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Elazığ Çemişgezekliler Derneği Başkanı Gürkan Öztürk; “Başkanımız Derneğimize şeref verdi. Yaklaşık bir buçuk yıldır faaliyetteyiz ve bu süreçte kendilerinin bize destekleri oldu. Teşekkür ediyoruz.” dedi.