31 AK Parti Yerel Seçimleri ile ilgili bir toplantı düzenleyen AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Cumartesi günü Saat 13’de Atatürk Stadyumu yanında bulunan Ahmet Aytar Spor Salonunda Genel Başkan Yardımcıları Ömer İleri’nin katılımı ile aday tanıtım toplantısı düzenleyeceklerini söyledi.

Başkan Yıldırım, “Cumartesi günü saat 13:00’te Ahmet Aytar Kapalı Spor Salonunda Aday Tanıtım Programını gerçekleştireceğiz ve adaylarımızı tanıtacağız. Beldelerle birlikte toplam 20 tane belediye başkan aday adaylarımız vardı. Bu aday adaylarımız artık adaya dönüşüyor ve bir tanesi dönüşmüş durumda. Geriye kalan 19’unuda Genel Merkezden Genel Başkan Yardımcısı Sayın Ömer İleri Bey gelerek bu resmi açıklamayı o yapacaktır” Dedi.

Elazığ’da Hissedilen Deprem Meydana Geldi Elazığ’da Hissedilen Deprem Meydana Geldi

Başkan Yıldırım, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeliklerini belirlemek amacıyla çalışmalarının devam ettiğini ve ileri ki süreçte açıklayacaklarını ifade etti.

Başkan Yıldırım, yaptıkları kadar, yapmadıklarından da kendilerini sorumlu tutuklarını kaydederek, seçimlerin huzur içerisinde geçmesi için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.