AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 31 Mart Tarihinde gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından ilk kez Televizyonlarımız Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık’ın hazırlayıp sunduğu Gündem programıyla ekranlarda oldu.

İl Başkanı Yıldırım, seçim sonuçlarını değerlendirirken, sandığa gitmeyen seçmenler üzerinde durdu ve bu seçmenlerin çoğunun AK Parti’den olduğunu söyledi.

TÜRKONFED’den AB'nin Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Yasasına Destek TÜRKONFED’den AB'nin Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Yasasına Destek

Adayların kendileri tarafından açıklamadan önce basın organlarında sosyal medyalarda listeler dolaşması ile ilgili duruma da değinen Başkan Yıldırım, bu durumun partilerine zarar verdiğini kaydetti.

G M M O8O E W E A Ak C Zf

Seçimlerde Palu etkisini ise “mikro-millyetçilik bizim partimizde yok” yorumu ile açıkladı.

İl Genel Meclisi’nde başkanlık seçimi ve komisyon seçimlerinin oy birliği ile belirlenmesi ile ilgili olarak AK Parti İl Başkanı Yıldırım, Meclis Başkanı Çelik’in etrafında üyelerin toplanmasının önemli olduğuna vurgu yaptı.

Seçimlerden beklenilen sonucun ardından istifa söylemleri ile gündeme gelen Başkan Yıldırım, “Görev sürem ne zaman dolarsa koltuğu bizden sonra gelen arkadaşa devrederiz” dedi.

VİDEO: