Kovancılar Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan çok sayıda hizmet ve projenin toplu açılış töreni, belediye binası önünde düzenlenen görkemli bir programla yapıldı.
Açılış törenine Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, İl Başkanı Ömer Ertan, siyasi partililerin ilçe başkanları, meclis üyeleri, oda başkanları ve sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.

Açılış töreninde konuşan Kovancılar Belediye Başkanı Vahap Gök, gerçekleştirilen açılış ile birlikte ilçenin gelecek vizyonunu da ilan ettiklerini söyledi.
Belediyeciliğin sadece yol, park yapmak olmadığını ifade eden Başkan Vahap Gök, ilçeye yapılan hizmetlerin bugünün değil, yarının ihtiyaçlarının olduğunu kaydetti.
Başkan Gök: “bugün yalnızca bir açılış yapmıyoruz bugün burada Kovancılar’ın büyüme iradesini ve gelecek vizyonunu hep birlikte ilan ediyoruz. Bizim belediyecilik anlayışımız insan hizmet ve gönül odaklıdır. Kovancılar bizim sorumluluğumuz bizim emanetimizdir. Bugün açılışını yaptığımız yatırımlar sadece bugünün ihtiyaçları değil yarının Kovancılarını da düşünülerek yapılmıştır.” Dedi.
Kovancılar’ın yaşam kalitesi yüksek bir ilçe olması için çalıştıklarını kaydeden Vahap Gök, çalışmalarına devam edeceklerini dile getirerek: “bizim hedefimiz geleceği garanti altına almak. Önümüzdeki dönemde gençlik projeleri artacak sosyal yaşam alanları büyüyecek, şehir estetiği güzelleşecek ve istihdamı arttıracak çalışmalar hızlanacaktır. Biz durmayacağız yorulmayacağız vazgeçmeyeceğiz. Kovancılar için çalışmaya üretmeye ve hizmet etmeye devam edeceğiz" Dedi.

Daha sonra konuşan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, dünya gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Konuşmasını birlik ve beraberlik vurgusu ile devam ettiren Genel Başkan Mustafa Destici, partisinin kırmızı çizgisinin terör ve şiddet olduğunu kaydetti.
BBP Genel Başkanı Destici: “2 yıl 9 gün olmuş bu sürede Kovancılarımızın belediye hizmetleri ve yatırımları açısından öncelikli olarak yapılması gereken alt yapıdan üst yapıya çevre düzenlemesinden araç filosuna ve iş adamlarımıza yatırımcılarımıza tarım üreticilerimiz olsun hayvancılıkla uğraşanlar olsun tüm bunların alt yapısı fabrika iş yeri ihtiyacı her noktada belediyemiz kovancılarlı kardeşlerimizin yanında oldu ve bundan sonra da olmaya devam edecek. Ben sizlerin huzurunda da belediye başkanımız Vahap Gök kardeşimizi tebrik ediyorum" Dedi.

Destici, Partisinden Kovancılar İlçesine belediye başkanı seçilen Vahap Gök’ün ilçe halkının yanında olduğunu belirterek, yaptığı çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür etti.







