AK Parti Elazığ Belediye Başkan Aday Adayı, İş İnsanı Haydar Evliyaoğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Aday adayı Evliyaoğlu seçim çalışmaları kapsamında Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş ve Yönetim Kurulu üyeleri,  Elazığ İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Fırat Canbay ve birlik üyeleri,  Elazığ Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Sezer ve Yönetim Kurulu üyeleri, Elazığ Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Çiçek ve Yönetim Kurulu üyeleri ile iş insanları Aslan Çetin, Volkan Çetin ile Eski Tunceli Milletvekili Palot Şaroğlu ve  iş insanı Tolga Şaroğlu ile bir araya geldi.

Elazığ Belediye Başkan Aday Adayı Haydar Evliyaoğlu’nun bir diğer durağı Fırat Üniversitesi oldu.

Gençlerle bir araya gelen Evliyaoğlu öğrencilerin talep ve önerilerine kulak verdi.

Üniversite öğrencilerinin ilgisiyle karşılanan Evliyaoğlu, gençlerle tecrübelerini paylaşarak, eğitim öğretim hayatlarında başarılar diledi.

Son durağı saray camisi çevresi olan Evliyaoğlu burada da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Aday Adayı Evliyaoğlu esnaf ve vatandaşlarında taleplerini dinledi.

Saray Camii çevresinde hizmet veren esnaflara hayırlı ve bol kazançlar temennisinde bulunan Evliyaoğlu, 31 Mart yerel seçimleri için destek istedi.