Bingöl'ün Çevrimpınar köyünde bulunan piknik alanında suya düşerek akıntıya kapılan Ahmet Kişeçok'un cansız bedenine ulaşıldı. Kişeçok'un suda kaybolmasının ardından vatandaşların şahsı aramak için verdiği mücadele dron ile görüntülendi.

Elazığ Dahil 16 İlde Kuvvetli Yağış Uyarısı! Sel ve Su Baskını Riskine Dikkat
Elazığ Dahil 16 İlde Kuvvetli Yağış Uyarısı! Sel ve Su Baskını Riskine Dikkat
İçeriği Görüntüle

Edinilen bilgilere göre, kısmi zihinsel engelli Ahmet Kişeçok, henüz bilinmeyen bir nedenle piknik alanında suya düştü. Akıntıya kapılarak gözden kaybolan Kişeçok için ekipler tarafından arama çalışması başlatıldı. Ekiplerin yürüttüğü çalışmalar sonucunda Kişeçok'un cansız bedenine ulaşıldı.

Öte yandan, Kişeçok'un suda kaybolmasından yaklaşık 5 dakika sonra olay yerine tesadüfen gelen Mesut Eryatan'ın dronuyla kaydettiği görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, çevrede bulunan vatandaşların Kişeçok'u kurtarmak için yoğun çaba gösterdiği ve bazen insan zinciri kurduğu görüldü.

Kaynak: İHA