Kurban Bayramı tatili nedeniyle ödeme süresi uzatılan emlak, çevre temizlik, reklam ve benzeri vergilerin ilk taksit ödemelerinde son gün 1 Haziran Pazartesi.

Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, emlak, çevre temizlik, reklam ve benzeri vergilerin ilk taksitinin son ödeme tarihinin, 31 Mayıs’ın resmi tatile denk gelmesi nedeniyle 1 Haziran Pazartesi günü saat 17.00’ye kadar uzatıldığı hatırlatıldı.

Açıklamada ayrıca, ödemelerin Elazığ Belediyesi’nin resmi internet sitesi üzerinden de gerçekleştirilebildiği belirtilirken, online ödeme işlemlerinin 1 Haziran Pazartesi günü saat 00.00’a kadar yapılabileceği kaydedildi.

Yetkililer, vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için ödeme sürelerini dikkate almaları gerektiğini vurguladı.

Türkiye Emekliler Partisi Elazığ İl Başkanlığı Kuruldu
Türkiye Emekliler Partisi Elazığ İl Başkanlığı Kuruldu
İçeriği Görüntüle

Haber Belediye Binasi