İsveç polisinin Kur'an-ı Kerim'in bir nüshasını yakmayı amaçlayan gösteri düzenlemeye izin vermesinin ardından Elazığ STK Platformu dönem sözcüsü Heybet Öztekkeli tarafından bir açıklama yapıldı.

ÖZTEKKELİ: TEPKİLER BU ŞEKİLDE SINIRLI KALMAMALIDIR

Başkan Öztekkeli açıklamasında, “Kutsalımız ve değerlimiz olan Kuran-ı Kerim'e son dönemde yapılan alçakça saldırılar bizleri derinden üzmektedir. Dünya geneli birçok ülkede benzer provakasyonlarla artık sık sık karşılaşmaktayız. Özellikle Kuran-ı Kerim'i hedef haline getirmelerinde ki en büyük neden büyük bir İslam ve Türk düşmanlığından kaynaklanmaktadır. Bu konuda ilgili bakanlıklarımız ve siyasilerimiz gereken tepkileri gösterdiler; Fakat tepkiler bu şekilde sınırlı kalmamalıdır. Özellikle Türkiye ve islam düşmanı ülkelerde bu tür provakasyonlara en ağır şekilde cevap verilmeli, islam ülkelerinin bu tür durumlara ciddi boyutta ağırlıklarını koyması gerekmektedir. Dinimize, kitabımıza, peygamberimize yönelik bu tür çirkin saldırılara müsamaha gösteren ülkelerle siyasi, ticari ve askeri tüm iş birlikleri iptal edilmeli ve İslam dünyası bu yönde ortak tavır almalıdır" dedi.

Milli Beka Hareketi Elazığ İl Başkanlığına Hüseyin Taş Atandı Milli Beka Hareketi Elazığ İl Başkanlığına Hüseyin Taş Atandı