Avustralya'da 200 kg ağırlığında ve yaklaşık 3 metre uzunluğunda bir köpek balığı bir balıkçı teknesinin içine atladı.
73 yaşındaki balıkçı Terry Selwood Avustralya'nın New South Bölgesi'nin Evans Head kenti açıklarında avlanırken köpek balığı sudan fırlayarak 5 metre uzunluğundaki teknenin içine atladı. Balıkçı Selwood olay sırasında köpek balığının yüzgeci nedeniyle yaralandı.
"60 YILLIK BALIKÇIYIM, BÖYLE BİR ŞEYE ŞAHİT OLMADIM"
"5 METRELİK TEKNEDE KÖPEK BALIĞI VARKEN İNSANA YER KALMAZ"
Balıkçıyı teknenin kenarında kanlar içinde bulan sahil güvenlik ekibinden Bates, "Teknenin sahibini kendi teknemize aldık ona ilk yardım uyguladık ve kanamayı durdurduk. Beş metrelik teknede köpek balığı varken insanlar için pek yer olmadığını tahmin edersiniz" dedi.
KÖPEK BALIĞINA OTOPSİ YAPILACAK
New South Wales bölgesi balıkçılık yetkilileri sağlıklıyken ölen her köpek balığına yapıldığı gibi otopsi yapılacağını açıkladı. Yetkililer bilim ve araştırma projeleri için köpek balıklarından doku ve kan örnekleri aldıklarını belirtti. (kaynak:haberler.com)