İzmir’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen Geleneksel Oyunlar Tırı etkinliği, Konak’ta çocukları ve gençleri bir araya getiriyor.

İzmir Valiliği himayelerinde, Geleneksel Spor Dalları Federasyonu ile Metin Karataş’ın başkanlığını yürüttüğü Ege Elazığlılar Dernekler Federasyonu iş birliğinde gerçekleştirilen organizasyona, İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü de destek veriyor.

Konak Saat Kulesi yakınındaki Valilik binası önünde kurulan Geleneksel Oyunlar Tırı, 23-24 Ekim tarihlerinde 10.00-16.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlıyor.

Etkinliğe katılan çocuklar, geleneksel oyunları yakından tanıma ve birlikte oynama fırsatı buluyor.

Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne Çocuk Hekimi Çağrısı
Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne Çocuk Hekimi Çağrısı
İçeriği Görüntüle

Ege Elazığlılar Dernekler Federasyonu’nun iş birliğinde hayata geçirilen etkinlik, geleneksel oyunların gelecek kuşaklara aktarılmasına katkı sunarken çocukların sosyal etkileşimini ve kültürel değerlerle bağını da güçlendirmeyi amaçlıyor.

Ekran Görüntüsü 2026 10 23 123913