Yapımı tamamlanarak birçok karşılaşmaya ev sahipliği yapan Elazığ Atatürk Stadyumu’nda bulunan spor salonları faaliyete geçtiğimiz aylarda başlamıştı. Şimdilerde ise Halter Salonunun çalışmalarında sona gelinerek açılışı için gün sayılmaya başlandı.

Elazığ’a büyük yatırım olarak yapılan ve vatandaşların dört gözle beklediği Elazığ Atatürk Stadyumu yeniden yapılarak Elazığ’a kazandırıldı. Bu büyük projede sadece futbol sahası değil Yaşayan Stadyum olarak nitelendirilen aynı zamanda ‘Havalı Silahlar Salonu, Bilardo Salonu, Taekwondo Salonu, Boks Salonu, Step Aerobik Salonu, Okçuluk Salonu, Badminton Salonu, Basketbol Salonu, Voleybol Salonu ve Güreş Salonu’ olmak üzere 12 adet spor salonuyla birlikte; 13. Salon olarak Halter branşı da şehrimize kazandırılarak hizmet vermeye başlayacak.

Elazığ’da bir ilk olan müstakil Dart Salonuyla birlikte Halter branşı da müstakil olacak.

EREN: İLK OLMA ÖZELLİĞİNE SAHİP HALTER SALONUMUZUN ÇALIŞMALARINDA SONA YAKLAŞTIK

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada, “ Elazığ Atatürk Stadyumu içerisinde ana büyük salon ile birlikte toplam 12 adet spor salonunu ilimize kazandırdık. 13. Salon olarak Halter branşımızı da hazırlamanın heyecanını yaşıyoruz. Özellikle modern ve konforlu salonlarımıza çocuklarımıza, gençlerimize ve ilimize çok büyük spor yatırımı oldu. Böylelikle ilimiz büyük bir spor kompleksine kavuştu. Burada ‘Havalı Silahlar Salonu, Bilardo Salonu, Taekwondo Salonu, Boks Salonu, Fitness Salonu, Judo Salonu, Step Aerobik Salonu, Okçuluk Salonu, Badminton Salonu, Basketbol Salonu, Voleybol Salonu, Güreş Salonu ve Halter Salonu ile’ toplam 13 branş ve uzman kadroyla ilimize hizmet veriyoruz. Aynı zamanda ilimizde ilk olma özelliğine sahip olan Halter Salonumuzun da çalışmalarında sona yaklaştık. Halter Salonumuzun açılışını çok yakında hep beraber yaparak Elazığ’ımıza kavuşturacağız, emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. ” ifadelerini kullandı.

Temassız Ödemelerde Limit Değişti Temassız Ödemelerde Limit Değişti