Elazığ’a büyük yatırım olarak yapılan ve vatandaşların dört gözle beklediği Elazığ Atatürk Stadyumu yeniden yapılarak Elazığ’a kazandırıldı.

Bu büyük projede sadece futbol sahası değil aynı zamanda ‘Havalı Silahlar Salonu, Bilardo Salonu, Teakwondo Salonu, Boks Salonu, Halter Salonu, Okçuluk Salonu, Halter Salonu, Fitness Salonu, Karate Salonu, Basketbol Salonu, Voleybol Salonu, Hentbol  Salonu, Güreş Salonu, Judo Salonu ve Badminton Salonu’ olmak üzere 10 adet spor salonu ve yine bir adet Genç Ofisin şehre kazandırılmak üzere yapımında sona gelindi.

Elazığ’da 1 Mayıs’ta Nöbetçi Eczaneler Elazığ’da 1 Mayıs’ta Nöbetçi Eczaneler

EREN: İLİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLUR İNŞALLAH

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada, “ Elazığ Atatürk Stadyumu içerisinde ana büyük salon ile birlikte toplam 10 adet spor salonu yapımında çalışmalar son hızıyla devam ediyor artık son aşamaya geldik. Özellikle modern ve konforlu salonlarımızla çocuklarımıza, gençlerimize ve ilimize çok büyük spor yatırımı kazandırıyoruz. Böylelikle ilimiz büyük bir spor kompleksine kavuşuyor toplam 16 branş ve uzman kadroyla ilimize hizmet vereceğiz. Hep ifade ediyorum burası 15 günde bir sadece müsabaka oynanan bir futbol stadyumu değil burası Yaşayan Stadyum olacak. Ve dediğimiz gibi hazırlıklarımızı tamamladık. Bizlere bu konuda destek veren Sayın Bakanımıza, Milletvekillerimize, Sayın Valimize, Belediye Başkanımıza ve İl Başkanlarımıza çok teşekkür ediyoruz ilimize hayırlı uğurlu olur inşallah” dedi.