Elazığ Belediyesi, her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve binlerce kitapseveri ağırlayan Kitap Fuarı için hazırlıklara başladı. Vatandaşlara kitap okumayı sevdirmek, diledikleri eserlere ulaştırmak ve önemli yazarlarla tanışma fırsatı sunmak amacıyla hayata geçirilecek organizasyonun, bu yıl 20-29 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Elazığ’da Akıllı Tarım ve Dijital Tarım Eğitimi Tamamlandı
Elazığ’da Akıllı Tarım ve Dijital Tarım Eğitimi Tamamlandı
İçeriği Görüntüle

Onlarca seçkin yayınevinin katılımıyla zengin bir kültürel atmosfere ev sahipliği yapacak olan fuar için Elazığ Belediyesi tarafından resmi ihale süreci de başlatıldı. Şu an askı sürecinde olan ihale aşaması, 1 Ekim Perşembe günü tamamlanacak.

İhalenin ardından organizasyon hazırlıklarına geçilecek olan Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı, 20-29 Kasım tarihleri arasında kapılarını bir kez daha ziyaretçilerine açacak.

Whatsapp Image 2026 09 26 At 10.30.24