Elazığ Karakoçan FK, daha önce anlaşmaya vardığı Çarşambaspor’dan kaleci Eren Yılmaz ile 1 yıllık sözleşme imzaladı...

Daha önce Cizrespor’dan Ekrem Sütçü ile Ağrı 1970 Spor’dan Cuma Ali Üzüm’ü renklerine bağlayan Mavi-Beyazlılar, son olarak Çarşambaspor’da görev yapan kaleci Eren Yılmaz’la, Ofspor’da forma giyen tecrübeli savunma oyuncusu Şeyhmuz Abdulkadir Aksu’yu renklerine bağladı.

Konuya ilişkin olarak kulüpten yapılan açıklamada; “Kulübümüz son olarak Çarşambaspor'da forma giyen 28 yaşındaki kaleci Eren Yılmaz ile, Ofspor’da forma giyen 26 yaşındaki savunma oyuncusu Şeyhmuz Abdulkadir Aksu’yla sözleşme imzalamıştır. Eren Yılmaz ve Şeymuz Abdulkadir Aksu’ya kulübümüze hoş geldin diyor, mavi-beyaz formamız altında başarı dolu bir sezon geçirmesini temenni ediyoruz " denildi.

1993 Samsun doğumlu olan Eren Yılmaz, Yılport Samsunspor alt yapısında yetişti. Yılport Samsunspor’da 2012 yılında profesyonel olan deneyimli kaleci sırasıyla; Bağcılarspor, Orhangazispor son olarak da Çarşambaspor takımlarında forma giydi.

Bu sezon Ofspor’da 14 maça çıkan 26 yaşındaki savunma oyuncusu Şeyhmuz Abdulkadir Aksu,  2 sarı, 2 de kırmızı kart gördü.