Elazığ Şehit Fethi Sekin Kız Öğrenci Yurdu’nda düzenlenen programda öğrenciler, İstiklal Marşı’nı tek yürek okuyarak şehitlerimize vefa ve bayrağa bağlılık mesajı verdi.

1-471

“Bu topraklar şehit kanıyla yoğrulmuştur, bu bayrak ecdadın emanetidir” anlayışıyla gerçekleştirilen programda, al bayrağımızın gölgesinde aziz şehitlerimiz için İstiklal Marşı öğrenciler tarafından tek yürek halinde okundu.

2-269

Bakan Kurum’dan Elazığ Vurgusu: Elazığ’da Attığımız Dönüşüm Adımları Hayat Kurtardı
Bakan Kurum’dan Elazığ Vurgusu: Elazığ’da Attığımız Dönüşüm Adımları Hayat Kurtardı
İçeriği Görüntüle

Duygu dolu anların yaşandığı etkinlikte, gençlerin milli ve manevi değerlere olan bağlılığı bir kez daha gözler önüne serildi. Şehitlerimize duyulan vefa ve bayrağımıza olan sadakat, öğrencilerin coşkulu katılımıyla anlamlı bir tabloya dönüştü.

Bu örnek ve anlamlı organizasyon, hem öğrenciler hem de katılımcılar tarafından takdirle karşılandı.

3-191