Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası 2019 yılı müşterek meslek komitesi toplantısı bir hotelde düzenlenen programla gerçekleşti.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nın geride bıraktığımız bir yıl içerisinde yaptığı çalışmaların Komite Mensupları ve üyelerle paylaşıldığı toplantı, TSO Meclis Başkanı Ahmet Yaşar’ın konuşmaları ile başladı.

GÜZEL İLİŞKİLER BİZLERE ÇOK ŞEY KAZANDIRDI

Güzel ilişkiler aslında bizlere birçok şey kazandırdı diyerek konuşmalarına başlayan TSO Meclis Başkanı Ahmet Yaşar, “Kazanımlarımızdan en güzeli aslında geçtiğimiz hafta açıkladığımız Yönetim Kurulu Başkanımızın Türkiye’yi çok yakından ilgilendiren ve iş dünyası için çok stratejik bir kurum olan KGF Kredi Garanti Fonu’nun Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmesi buda şehrimiz açısından gerçekten gurur verici” ifadelerini kaydetti.

 ODAMIZ ARTIK TÜRKİYE’DE SÖZ SAHİBİ

Başkan Yaşar öte yandan, “Arttık Ticaret Odası il içindeki bürokrasiyi ve il ile sorunları çözen bir kurum olmaktan çıktı Elazığ’da ve gerçekten Uluslararası arenada temsil ve söz hakkı olan bir nokta haline geldi ki hem sizlerin hem de paydaşlarımız kısa sürede sarf ettikleri emek ve sinerji ile Başkanımın yönetimimiz ve tüm arkadaşlarımızın vizyonu yukardan bakıldığında da görüldü ve çok şükür odamız artık Türkiye’de belli başlı birkaç odadan biri söz sahibi olan sorumluluğu ile beraber yetkileri de olan bir oda konumuna geldi. İnşallah bundan sonraki dönemde de meslek guruplarımızın da en az birer proje ve vizyon ortaya koyması ile daha güzel şekilde taçlanacaktır” dedi.

ASİLHAN ARSLAN’DAN ÖNEMLİ MESAJLAR

ARSLAN: HER SEKTÖR İÇİN BİR SÖZÜMÜZ, BİR PROJEMİZ, BİR YAKLAŞIMIZ VAR

Programda daha sonra kürsüye gelen Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan ise, “Özellikle bundan sonraki süreçte çok daha aktif ve planlı çalışmaya ihtiyacın olduğuna vurgu yaparak, “Birçok konu başlığı açtık dokunmadığımız bir tek sektörümüz kalmadı ihmal ettiğimiz bir alanımız bir köşemiz kalmadı en ücra köşemizden şehrimiz merkezindeki alışveriş noktalarına, meydanlarına kadar her sektör için bir sözümüz, bir projemiz, bir yaklaşımız var” dedi.

 ‘BİZE DÜŞEN KAYBETMİŞLİKLERİ TELAFİ EDEREK ÜZERİNE MUAZZAM YAPILAR OLUŞTURACAK YÖNETİM SERGİLEMEK’

Başkan  Arslan “Bu projeleri hayata geçirmek kolay değil yani sınırlı bir zamanda görevdeyiz ve bu sınırlı zaman içinde bir çok iş sığdırmaktayız bize yakışan bu olur çünkü bu şehrin gerçekten geçmiş yıllarda içimizi acıtan kaybetmişlikleri var bize düşen bir kaybetmişlik daha değil de bu kaybetmişlikleri gidermiş, telafi etmiş üzerine de muazzam yapılar oluşturacak yönetim sergilemek. Bu güç, bu kudret, bu inanmışlık, bu riyakat sizlerde var yeter ki bu alana kendinizi kanalize edin ve emek sarf edin” diye kaydetti.

ARSLAN: BİZ EN İYİ YAPMAYA TALİP OLDUK

 Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan sözlerini, “Profesyonellerimiz ciddi anlamda emek sarf ediyorlar aktif görev alan arkadaşlarımız ciddi anlamda mesai harcıyorlar ben onlara sonsuz teşekkür ediyorum belki Türki’ye istatiklerine baktığımızda sivil toplum örgütlerinde faaliyetlere katılım yüzde istatiklerin çok üzerindedir ama biz en iyi yapmaya talip olduk madem en iyi yapmaya talip olduk 98 kişiyiz bu 98 kişinin her bir benim için bizim şehrimiz için çok önemli” diyerek noktaladı.