Elazığ’da Tefecilere Yönelik Operasyon! 3 Tutuklama

Elazığ merkezli 3 ilde emniyet ekipleri eş zamanlı operasyon düzenledi. Tefecilik Operasyonda 9 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Çıkarılan mahkemede 3 kişi tutuklandı.

Elazığ’da Tefecilere Yönelik Operasyon! 3 Tutuklama

Elazığ merkezli 3 ilde düzenlenen tefecilik operasyonunda 9 şüpheli gözaltına alındı.  

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, paraya ihtiyacı olan vatandaşların kredi kartlarını kullanarak faizle işlem yaptıkları ve bunun karşılığında da yaklaşık olarak yüzde 10 pay aldıkları öne sürülen şahıslara yönelik, Elazığ merkezli olmak üzere Diyarbakır ve Gaziantep’te 9 şüpheli tespit edildi. Şüpheliler, düzenlenen ortak operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğünde ifadeleri tamamlanan 9 şüpheli, bugün adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen 9 şüpheliden M.A. (43), Y.Ş. (43) ve H.A. (42) çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 6 kişinin ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldığı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2022, 12:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Bilo
Bilo - 2 yıl Önce

Bunlar var kan emiciler tam bir ... millete örneğin 10 milyar veri ya sonra 25 milyar istiler pis faizciler vadeli mevzuat hesabına koyum paramı devlet koru

sertac
sertac - 2 yıl Önce

Tefeciligin en gecerligi yerler kumar oynatilan mekanlardir genelinde borclandirip kumar oynatilir...............

Küsuf
Küsuf - 2 yıl Önce

Ne kumarı arkadaş,onlara bedelci deniyor. Ne müteahhitler,ne işadamları, tüccarlar v.s kredi alma imkanı olmayanlar gidip bu vampirlerin eline düşüyor, onlarda bir verip iki üç isteyip ödeyemediler mi ,herseylerine çöküyorlar.Vicdansiz bu zalimleri idam etmek lazım.Zaten bunlara bulaşıp ayakta kalan görülmemiştir.Allah kimseyi bunlara mecbur bırakmasın .

odun s...n bunlara
odun s...n bunlara - 2 yıl Önce

Hemde meşe odunu

Beril
Beril @odun s...n bunlara - 2 yıl Önce

Meşe lazımsa oda böyle bilinçisce eleştiren insanlara lazım ağzı olan konuşuyor ne kadar boş yere yargılamayı seven bir milletiz helal olsun bize İDAM SAPIKLARA TECAVÜZCÜLERE GELECEĞİNE BÖYLE İNSANLARA GELİNCE ADALET SAĞLANMAZ

SIRADAKİ HABER

banner137