5 Aralık Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı Verilişinin Yıl Dönümü ve Dünya Kadın Hakları Günü kapsamında Elazığ’da geniş katılımlı bir panel düzenlendi.
Ahmet Tevfik Ozan Kongre ve Fuar Merkezi’nde Elazığ Kent Konseyi Kadın Meclisi ve paydaşları iş birliğinde organize edilen panelde, hukuk, akademi, iş dünyası ve kamu alanından önemli isimler bir araya geldi.

Programın açılış konuşmasını yapan Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Prof. Dr. Canan Aksu Canbay, kadınların toplumsal hayattaki yerini güçlendiren bu özel günün önemine dikkat çekti.
Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Faruk Ergün kadınlra geleceğe yön vreen önemli aktörlerimizdir”dedi.
Panelde, Panelistler tarafından kadın haklarının gelişimi, toplumsal cinsiyet eşitliği, kadınların iş ve sosyal hayattaki rolü gibi pek çok başlık ele alındı.




