Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, trafik güvenliğinin sağlanması, kazaların önlenmesi ve can kayıplarının en aza indirilmesi amacıyla kent genelinde motosiklet denetimi gerçekleştirdi.

Düğün Yolunda Feci Kaza: Otomobilin Çarptığı Amca Öldü, Yeğeni Yaralandı
Düğün Yolunda Feci Kaza: Otomobilin Çarptığı Amca Öldü, Yeğeni Yaralandı
İçeriği Görüntüle

10 Farklı Noktada Denetim Yapıldı

18 Ekim 2026 tarihinde saat 15.00 ile 17.00 arasında gerçekleştirilen denetimler, özellikle motokuryelere yönelik olmak üzere 10 farklı noktada yapıldı. Uygulama kapsamında 411 motosiklet ve sürücüsü kontrol edildi.

Vlcsnap 2026 10 18 19H55M33S402

63 Sürücüye Para Cezası Uygulandı

Denetimlerde tespit edilen çeşitli trafik ihlalleri nedeniyle 63 sürücüye toplam 1 milyon 311 bin 652 TL idari para cezası kesildi. Kurallara aykırılık tespit edilen 14 motosiklet ise trafikten men edildi.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, trafik güvenliğini tehlikeye düşüren ihlallere karşı denetimlerin tavizsiz şekilde sürdürüleceği belirtildi.

Açıklamada ayrıca vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması, trafik kazalarının önlenmesi ve güvenli bir trafik ortamının sağlanması amacıyla çalışmaların kararlılıkla devam edeceği ifade edildi.

Vlcsnap 2026 10 18 19H54M52S590