Elazığ’ın Abdullahpaşa Mahallesi Işık Parkı’nda meydana gelen olay kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Parkta oyun oynayan 6 yaşındaki iki çocuğun arasında çıkan itişme sırasında devreye giren bir polis memurunun, çocuklardan birine fiziki müdahalede bulunduğu iddia edildi.

VALİLİK’TEN AÇIKLAMA

Elazığ Valiliği, olayın sosyal medyada gündem olmasının ardından kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla yazılı açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Söz konusu olayda, parkta oyun oynayan 6 yaşındaki iki çocuğun aralarında yaşanan itişme sırasında, velilerden olan bir polis memurunun olaya karıştığı ve çocuğa fiziksel müdahalede bulunduğu iddiası üzerine derhal işlem başlatılmıştır.”

ADLİ VE İDARİ SORUŞTURMA

Olayın ardından polis memuru hakkında hem adli hem de idari yönden soruşturma başlatıldı. Elazığ Valiliği, konuyla ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturmanın sürdürüldüğünü, ayrıca ilgili polis memurunun görevinden uzaklaştırıldığını ve idari soruşturmanın da başlatıldığını duyurdu.

Ca3096E5 0F06 4362 9D47 8780Bd54Df5C

DKTMT’den “Anılarda Kalan Şarkılar” Konseri
DKTMT’den “Anılarda Kalan Şarkılar” Konseri
İçeriği Görüntüle