Salkaya Köyünde sebze üreticileri, fideleri toprakla buluşturmaya başladı..

Fide dikiminde çalışan işçiler, sebzenin  yetiştirilmesinden kurutulmasına kadar her aşamada yer alıyor.

Tarım ve Orman İl Müdürü Dr. Turan Karahan ve teknik personelde, üreticileri yalnız bırakmayarak, ekimin yaptığı alanlarda üreticilerle bir araya geliyor.  

KARAHAN:ÜRETİME DESTEK SUNMAK İÇİN BURADAYIZ

Bu kapsamda Salkaya Köyünde üreticiler ile bir araya gelen Karahan, “Bizlerde üreticilerimizin sahasında, tarlalarında çalışan emektar kardeşlerimizle birlikte bu üretime şahitlik etmek ve destek sunmak için hem de onlarla hasbihal etmek üzere buradayız. İnşallah bugün dikimini gerçekleştirdiğimiz her türlü sebzeyi birkaç ay sonra doğal olarak, kaliteli bir şekilde insanlarımızın sofrasında yerini alacak. Özellikle içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde tarımsal üretimin gıda arzının ne kadar önemli olduğu başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere bütün otoriteler tarafından ortaya konuldu” dedi

KARAHAN: ÇİFTÇİLERİMİZLE BİRLİKTE TAKİBİNİ YAPIYORUZ

Karahan, “Şuanda bulunduğumuz bu bölgede hem sahip olduğu toprak yapısı hem su kalitesi ile çok doğal ve organik sebzelerin yetiştirdiği alan dolayısıyla tarım alanlarını önemsiyoruz. Üretim sezonunu çiftçilerimizle birlikte takibini yapıyoruz” diye konuştu.