Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini yapan şahıslara yönelik son 15 gün içerisinde operasyonlar gerçekleştirildi.

Operasyonlarda; 2 kilo 920 gram skunk, 448,37 gram sentetik kannabinoid, 273 adet sentetik ecza hapı, 224,77 gram metamfetamin ve 206,21 gram esrar ele geçirildi. Operasyonlarda ayrıca 1 hassas terazi ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 30 bin 885 TL bulundu.

Operasyonlar kapsamında yakalanan şüphelilerden 7’si “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan tutuklandı. 2 şüpheli hakkında adli kontrol kararı uygulanırken, 68 şüpheli hakkında ise “Uyuşturucu Madde Kullanmak” suçundan adli işlem yapıldı.

Elazığ’da Trafik Kazası: 1 Yaralı
Elazığ’da Trafik Kazası: 1 Yaralı
İçeriği Görüntüle

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla güvenlik güçlerinin uyuşturucuyla mücadele çalışmalarını azim ve kararlılıkla sürdürdüğü belirtildi.

1-1372