Elazığ’da ticaretle uğraşan Fatih Türk, satın aldığı üç araçta farklı sorunlar yaşadığını ve servis sürecinde mağdur edildiğini öne sürdü.
Türk, araçlarından birinde debriyaj bilyesinin üç kez değiştirilmesine rağmen sorunun devam ettiğini, diğer araçlarında ise boya atması, kapı çatlaması, motor arızası ve klima kompresörüyle ilgili problemler yaşadığını belirtti.

Araçlarından birinin 42 gün boyunca serviste kaldığını iddia eden Türk, bu süreçte kendisine yedek araç verilmediğini ve ticari faaliyetlerinin aksadığını söyledi. Ayrıca servis kayıtlarında aracın bir gün içerisinde işlem yapılarak teslim edilmiş gibi gösterildiğini öne sürdü.

Servisten çözüm alamadığını ve randevu almasına rağmen araçlarına bakılmayacağının söylendiğini iddia eden Türk, yaşadığı sorunların giderilmesini istedi.
Araçlarının faturalarının elinde bulunduğunu belirten Fatih Türk, “Servis bana yardımcı olmuyor. Bazen arıza olmadığını, bazen de yapabilecekleri bir şey bulunmadığını söylüyorlar. Ben bu araçlardan ekmek paramı kazanıyorum. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım ama yasal haklarımı kullanacağım, şikâyetçi olacağım.” ifadelerini kullandı.





