Muhammed İldiz Karadeniz temsilcisiyle anlaştı.
Geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde Gaziantepspor’dan Elazığspor’a transfer olan ve oynadığı futbol ile göz dolduran Muhammed İldiz Spor Toto 1.Lig takımlarından Giresunspor’a imza attı.
Elazığspor’dan alacaklarını gerekçe göstererek Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuran ve serbest kalarak, bordo-beyazlı kulüple sözleşmesini fesih eden Muhammed İldiz, Giresunspor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Muhammed İldiz, geçtiğimiz sezon Elazığspor forması altında 17 maçta görev yaparken, 3 gol-3 asistlik performans sergilemişti.
Öte yandan Karadeniz Temsilcisi Giresunspor Sportif Direktör görevine, Elazığspor camiasının yakından tanıdığı bir ismi getirdi.
2010-2011 Futbol sezonunda Elazığspor forması giyen ve attığı gollerle Elazığspor’a önemli katkı sağlayan Ümit Teke, Giresunspor’un Sportif Direktörü oldu.





