3. lig temsilcimiz Elaziz Belediyespor, evinde ağırladığı güçlü rakibi Sultanbeyli Belediyespor’u 1-0 geriye düştüğü maçta golcü oyuncusu Gökhan Aydaş’ın attığı gollerle 3-1 mağlup ederek rahat bir nefes aldı.

Saat 15.00’de Gençlik Merkezi Sahası’nda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan konuk ekip, henüz 4. Dakikada Dursun’un attığı golle 1-0 üstün duruma geçti.

Golden sonra toparlanan ve skoru eşitlemek için rakip kaleye yüklenen Elaziz Belediyespor, ilk yarının son anlarında kaptan Cenk’in düşürülmesiyle penaltı kazandı. Topun başına geçen Gökhan Aydaş attığı golle skoru 1-1 yaptı ve bu gol aynı zamanda ilk yarının da sonucunu belirledi.

İkinci yarıda daha derli toplu bir oyun sergileyen Elaziz Belediyespor, 54. Dakikada Gökhan Aydaş’ın attığı golle Sultanbeyli Belediyespor karşısında 2-1 üstün duruma geçti.

61. Dakikada yeniden sahneye çıkan Gökhan Aydaş, attığı golle Hat-Trick yaptı ve farkı 2’e çıkararak skoru 3-1 yaptı.

Bun arada Sultanbeyli Belediyespor’da 68. Dakikada Enes, Elaziz Belediyespor’da ise 89. Dakikada Mazlum, gördükleri ikinci ihtarın ardından kırmızı kart görerek oyun dışında kaldılar.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Elaziz Belediyespor, rakibini 3-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Elaziz Belediyespor Teknik Direktörü Alaattin Tutaş, galip geldikleri için çok mutlu olduğunu ifade ederken, kalan 3 maçta 9 puana talip olduklarını söyledi.