Kurban Bayramı’nın ikinci gününde Elazığ Emniyet Müdürlüğü’nde bayramlaşma programı düzenlendi.

Pandemi tedbirleri kapsamında gerçekleşen bayramlaşma programına Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Ali Yıldız, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, Elazığ Müftüsü Selami Aydın emniyet teşkilatı personeli katıldı.

AKTAŞ: HİZMET ETMENİN ONURUNU YAŞIYORUZ

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, “Devletimizin bekası için gece gündüz demeden günün her anında canla, başla görev yapan bir teşkilatın mensuplarıyız. Bu teşkilatın mensubu olmaktan dolayı son derece gururluyuz. Çünkü çok iyi biliyoruz ki bu asil millete hizmet etmek gurur verici. Biz de hizmet etmenin onurunu yaşıyoruz. Bizler bu asli görevi yerine getirirken dualarıyla bizleri destekleyen, okudukları dualarla bizleri bekleyen, sağlımızız için dua eden eşimiz var, annemiz var, çocuklarımız var. Bugün burada İl Emniyet Müdürlüğü’müzün düzenlediği bu program çerçevesinde ailelerimizle birlikte bir araya geldik. Böylesi güzel bir ortamda ağırlanmanın ve bulunduğum için kendilerine teşekkür ediyorum. Sayın valimize teşekkür ediyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Allah ayağınızı taşa değdirmesin. İnşallah daha nice bayramları hep birlikte kutlayacağız. Hepimizin mübarek kurban bayramını canı gönülden tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

YIRIK: GAKGO EMNİYET MÜDÜRÜNE ÖZELLİKLE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Emniyet teşkilatının önemine değinen Elazığ Valisi Erkaya Yırık ise, “176 yıllık teşkilat tarihinde Emniyet camiası vatanın selameti, milletin bölünmez bütünlüğü, bayrak inmesin ezan dinmesin diyerek yapmış olduğu Allah rızası için birçok kişiyi şehit olarak verdik. Birçok gazimiz oldu ve bunlar yaşanırken belki birçok insanda bu yaşananların çokta farkında değildi. Kurban bayramındaki akan kanlar başkaca akacak kanlara kefaret olsun. Allah kurbanlarımız kabul etsin. Birliğimizi kardeşliğimizi daim etsin. Elazığ’ımızda emniyetimiz sayesinde gayet huzurlu, gayretli kardeşçe bir görev yapmaktayız. Değerli kardeşlerim özellikle aramızda bulunan Elazığ’ımızın Gakgo Emniyet Müdürüne özellikle teşekkür ediyorum. Çünkü emniyet genel müdürü olarak tüm bayramlarda bizleri sizleri yalnız bırakmadı” diye kaydetti.

Daha sonra Elazığ Valisi Erkaya Yırık tarafından Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş’a Kuran’ı kerim hediye edildi.