Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, bordo-beyazlı takıma destek olmak isteyen taraftarlar için 10 büyük otobüs tahsis ettiklerini açıkladı.

Pazar günü Bursa’da oynanacak kritik karşılaşma öncesi sağlanan bu destek, taraftarlar tarafından memnuniyetle karşılanırken, Elazığlı futbolseverlerin deplasmanda takımlarını yalnız bırakmayacağı belirtildi.

Seza Çimento Elazığspor’un final heyecanı şehirde her geçen gün artarken, sağlanan ulaşım desteğiyle birlikte Bursa’da adeta Elazığ rüzgârı esmesi bekleniyor.

Elazığ’da Gençlik Rüzgarı Esti: Festival Renkli Görüntülere Sahne Oldu
Elazığ’da Gençlik Rüzgarı Esti: Festival Renkli Görüntülere Sahne Oldu
İçeriği Görüntüle

Başkan Alan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

“Haydi Gakkolar!

Şampiyonluk Yolcusu Kalmasın…

Gün Elazığspor’a güç ve destek verme günü…

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak Seza Çimento Elazığspor -Muğlaspor Final Maçının oynanacağı Bursa ilimize taraftarlarımızın yüksek düzeyde katılarak takımımıza destek vermeleri amacıyla taraftarlarımızdan gelen talepler doğrultusunda 10 adet otobüs tahsis ediyoruz. İnandık, başaracağız. O kupa bu Şehre gelecek…” dedi.

Idris Alan Dan Manifesto 1682515502 I P Ku2C