Karın Ağrısı Ve Şişkinlikle Başvurdu 15 Kilogramlık Kitle Çıkarıldı
Karın Ağrısı Ve Şişkinlikle Başvurdu 15 Kilogramlık Kitle Çıkarıldı
İçeriği Görüntüle

Fırat Üniversitesi İlahiyat Fakültesi tarafından, Gazze’de yaşananların ve bölgede öğrenci olmanın zorluklarının daha iyi anlaşılması amacıyla söyleşi programı düzenlendi. Harput İlimler Merkezi’nde gerçekleştirilen “Gazze’de Öğrenci Olmak” temalı programa çok sayıda davetli ve akademisyen katıldı.

Programın moderatörlüğünü Fırat Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veysel Özdemir yaptı. Söyleşinin, Gazze’de yaşananlara yönelik farkındalığın artırılmasına katkı sağlayacağını belirten Özdemir, Gazzeli öğrencilerin deneyimlerinin doğrudan dinlenmesinin önemine dikkat çekti.

1790327787 K1

Söyleşide Fırat Üniversitesi’nde öğrenim gören Gazzeli öğrenciler Obaye Hamad, Ahmet Asad, Amr Turkman ve Adham Sadeq, Gazze’deki yaşam koşulları ve eğitim hayatında karşılaştıkları zorluklar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

1790327787 K2