Gazze Direniş Platformu ve İnsani Yardım Derneği tarafından “Gazze'ye Aş Olalım” kampanyası başlatıldı.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda başlatılan yardım kampanyası 10 gün boyunca devam edecek.

Gazze Direniş Platformu Sözcüsü ve Ensar vakfı Elazığ şube başkanı Alaattin Meydanoğlu, Gazze'de açlığa ve ölüme mahkum edilen çocuklara dikkat çekmek amacıyla kampanya başlattıklarını ifade etti.

Elazığ Gençlik Merkezi, Öğrencilerle Bir Araya Geldi Elazığ Gençlik Merkezi, Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Başkan Meydanoğlu, “Hiçbir yerden Gazze’nin nefes almasını sağlamayarak çocukların, bebeklerin açlıktan ve susuzluktan ölüme terk edildiği bir tabloyu tüm İslam âlemine ve tüm insanlığa yaşatmaktadır. Bu cani, kana susamış, vampir ancak güçten anlayan bu Siyonist devlet İsrail’e karşı bu gün yetmiş dört gündür bu meydandayız” dedi.

İHH Elazığ temsilcisi Erdal Altunbaş da, Gazze’ye destek çalışmalarını 7 Ekim’den itibaren başlattıklarını belirterek Elazığlı vatandaşlara duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

Erdal Altunbaş, “Gazze’deki kardeşlerimiz Siyonist rejimle, soykırımcı, aşağılık insanların zulmüne uğrayarak imtihan olmaktadırlar. Bizler ise Gazzeli kardeşlerimiz, Filistinli kardeşlerimizle imtihan olmaktayız. Üzerimize düşeni yapmak için bugün buradayız. Rabbim yardımcımız olsun, Elazığ halkının bugüne kadar bu duyarlılığı hep gösterdiğini biliyoruz. Yine onların yardımlarına talibiz. Veren el ile alan el arasında köprü olmaya devam edeceğiz” dedi.