Milli Beka Hareketi Elazığ İl Başkanlığına Hüseyin Taş Atandı Milli Beka Hareketi Elazığ İl Başkanlığına Hüseyin Taş Atandı

 

 Yerel seçimlerin ardından mazbatalarını alan muhtarlar görevlerine başlıyor.

Mazbatasını alan bir diğer muhtarda Ataşehir Mahalle muhtarlığına seçilen Yusuf Özdağ’dı..

Türkiye’nin en genç muhtarlarından biri olan Yusuf Özdağ, kendisine destek olan herkese teşekkür ederek yeni muhtarlık ofisinin hizmet açılmasıyla Ataşehir Mahalle sakinleriyle bir araya geleceğini, talep ve sorunları dinleyeceğini kaydetti.

Muhtar Özdağ, “Mazbatayı almakta bu başarıyı elde etmekte arkada büyük rol üstlenen öncellikle anneme, babama bana destek oldular bu süreçte her zaman yanımda bulundular. Kardeşlerime, bunun yanı sıra akrabalarımıza ve tabi mahallemizin ihtiyar heyeti seçildi bizle birlikte. İhtiyar heyetine teşekkür ediyorum ve bu zaferi bize nasip eden yüce Rabbime sonsuz hamdı senalar ediyorum. Onun takdiriydi, milletimiz bir seçim yaptı Rabbim takdir buyurdu bizde muhtar seçildik. Bu süreçte fazla bir yoğunluk vardı sizlerin de bilmiş olduğu üzere. Bu seçim çalışmaları çok yoğun bir tempo içerisinde gerçekleşti. Tabi 5 adayın yarıştığı bir seçimdi. Kimi zaman yorgunluklar oldu tabi tatlı yorgunluklar bunlar. Henüz daha yolun başındayız. İnşallah bu süreç bizim adımıza, mahallemiz adına ve mahallilerimiz adına çok güzel bir şekilde ilerleyecektir. Bizim çalışmalarımız, gayretlerimizde bu yönde olacak” dedi.

Vlcsnap 2024 04 15 18H36M26S483

Konuşmaların ardından muhtar Özdağ, önceki dönem Ataşehir Mahalle muhtarı Ali Dabakbaşı’ndan mührü teslim alarak göreve başladı.

Vlcsnap 2024 04 15 18H27M08S125