Yaz tatilinin gelmesi ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, birçok branşta hizmet verecek kurslar için kayıt alımlarına başladı.

Çocukların ve gençlerin kurslara kayıtları, Yazıkonak, Akçakiraz ve Elazığ Gençlik Merkezinden alacak.

Yazıkonak ve Akçakiraz’da yaz kursları; Matematik, Fen Bilgisi, Gitar, Piyano, Bağlama, Resim, Akıl ve Zeka Oyunları alanlarında olacak.

Elazığ Gençlik Merkezi yaz kursları; Ahşap Oyma, Ardunio Programlama, Gitar, Bağlama, Keman, Ritim, Bendir, Akıl ve Zeka Oyunları, Bilgisayar Programlama Teknikleri, Drama, Akıl ve Zeka Oyunları, Halk Oyunları, Keman, Geleneksel Okçuluk, Olimpik Okçuluk, Piyano, Resim, Ses Eğitimi, Grafik ve Animasyon, Web Tasarımı, Voleybol, Kaligrafi, Matematik, İngilizce ve Canlı Dünyası alanlarında verilecek.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, “Sevgili gençler ve çocuklar yaz ayına giriyoruz karnelerimizi aldık. Zamanımızı daha verimli değerlendirebilmek için gençlik merkezlerimize, genç ofislerimize ve spor tesislerimize sizleri bekliyoruz. Tabi buradan velilerimize de sesleniyorum özellikle çocuklarımızı zamanlarını verimli geçirebilmeleri adına serbest bırakmak gerekiyor. Kitap okumaları için mutlaka teşvik edelim ama aynı zamanda ilgi ve yeteneklerini keşfetme doğrultusunda da destek olalım. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün kapısını çalalım gerek sosyal kurslarımızdan yararlanmalarını sağlayalım bu çocuklarımızın bu şekilde bir çok kazanım elde edeceğini belirtmek istiyorum” de

Elazığ Belediyesi’nden YKS Tercih Döneminde Gençlere Destek Elazığ Belediyesi’nden YKS Tercih Döneminde Gençlere Destek

 

Editör: Yakup Uğur