14 Mayıs Seçimlerinde AK Parti’den Elazığ milletvekili aday adayı Mehmet Karacadağ, seçim çalışmalarına ilçe ve belde ziyaretleri ile devam etti. Karacağ’ın ilk durağı Maden ilçesi olurken; ilçe halkı ve AK parti Maden ilçe teşkilatı ile bir araya geldi.

İstişarelerde bulunan Mehmet Karacadağ, aday olup milletvekili olması halinde Maden ilçesini eski güzel günlerine dönmesi için, maden rezervleri başta olmak üzere ilçe kaynaklarının en iyi şekilde değerlendirileceğini söyledi.

Daha sona Alacakaya ilçesine geçen Mehmet Karacadağ ve beraberindekiler, Alacakaya Belediye Başkanı Başaran Yaşlı ve AK parti Alacakaya teşkilatı istişarelerde bulundu.

Alacakaya’nın da yer altı kaynakları bakımından önemli olduğuna dikkat çeken Mehmet Karacadağ, bölgenin kalkınması için gerekli çalışmaları yapacaklarını söyledi. Seçim çalışmaları kapsamında Arıcak Belediye Başkanı Ferit Yıldırım ve Ak Parti Arıcak  ilçe teşkilatı ile bir araya geldi.

AK Parti Elazığ milletvekili adayı Mehmet Karacadağ’ın ziyaretlerinin bir başka durağı Sivrice İlçesi oldu. Ak Parti Sivrice teşkilatı ve ilçe sakinleri ile bir araya gelen Karacadağ, talep ve beklentileri dinledi.

Palu, Karakoçan ve Kovancılar ilçesi ile seçim çalışmalarına devam eden Ak Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Mehmet Karacadağ, ilçe belediye başkanları ile bir araya gelerek, istişarelerde bulundu.

Palu, Karakoçan ve Kovancılar Ak Parti ilçe teşkilatları ile fikir alışverişinde bulunan Karacadağ sonrasında Ağın Keban ve Baskil ilçelerini ziyaret etti.

Ağın Keban ve Baskil Belediye Başkanları ile bir araya gelen Mehmet Karacadağ, AK parti ilçe teşkilatları ile de bir araya gelerek bilgi aldı.

AK Parti Elazığ Milletvekili Aday adayı Mehmet Karacadağ daha sonra, Yazıkonak, Mollakendi, Yurtbaşı ve Akçakiraz belde belediye başkanları ile bir araya gelerek, seçim çalışmalarına devam etti.

El-Aziz Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneğinden Ücretsiz Enstrüman Kursu El-Aziz Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneğinden Ücretsiz Enstrüman Kursu