25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü’nde şiddete dur diyebilmek adına AK Parti Kadın Kolları İl Teşkilatı bir program düzenlendi.

AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı şiddetin boyutunu gözler önüne sermek, şiddete dikkat çekmek amacıyla demokrasi meydanında, öğretmenevi önüne kadar ellerinde pankartlarla yürüdü.

Düzenlenen programa Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet'ten de destek geldi.

ÇOPUR: 17 YILI AŞKIN İKTİDARIMIZDA SAMİMİYET BİLİNCİMİZLE BU DERİNDEN KANAYAN YARAYA DERMAN OLMAYA ÇALIŞTIK

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Gülersem Çopur, “Bizler Ak Partinin beş milyona yaklaşmış kadın üyesi adına genel geçer cümleleri kurmak ve dostları alışverişte görsünler misali buluşmalar için toplanmadık. Kadın dünyada kadın ve şiddet kelimelerini kullanarak oluşturulmuş cümleler ile ülkemizde ya da yurtdışında siyasi istismar yapılanlar gibi üstünlük tasarlamak için toplanmadık. Sadece kendi rahatlığını ve konforunu düşünüp her fırsatta sahte gözyaşları dökenler gibi olmak için burada değiliz. 17 yılı aşkın iktidarımızda her daim ortaya koyduğumuz samimiyet ve sorumluluk bilincimizle bu derinden kanayan yaraya derman olmaya çalıştık” dedi.

GÜRGÖZE: “KADINA ŞİDDETE HAYIR” DİYEN BİR SİYASİ PARTİYİZ

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Şiddetin her türlüsüne karşı çıkan, şiddetin her türlüsüne dur diyen bir siyasi partinin temsilcileri olmanın haklı onur ve gururunu yaşıyoruz. Tabi her türlü şiddete hayır diyen bir siyasi partinin aynı zamanda en çok önemsediği hususlarda bir tanesi de “Kadına Şiddete Hayır” diyen bir siyasi partiyiz. Kurulduğu günden 2001 yılındaki Ağustos ayından bugüne kadar,  2002’de iktidara geldiğimizden bugüne kadar ve bundan sonra çok daha uzun yıllar iktidarda kaldığımız süre içerisinde kadına karşı işlenen şiddetin daha doğrusu kadına özel olarak zikrettiğimiz kadına karşı şiddetin yanında insanlığa karşı işlenen her türlü şiddetin karşınsın da olmaya devam edeceğiz” diye kaydetti.