Baskil İlçesi’nde İl Özel İdaresi tarafından 2021 yatırım programına dahil edilen yollarda yapım ve onarım çalışmaları başladı

Baskil Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz da yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. 

Karaleylek ve Saklıkapı kanyonları yolu üzerinde bulunan Akuşağı Köyü bölgesindeki 17 kilometrelik yol yapım çalışmasını inceleyen Kaymakam Yılmaz, İl Özel İdaresi ekiplerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler veren Kaymakam Yılmaz, 2021 yatırım programı içerisinde yer alan 33 kilometrelik yolun en kısa sürede tamamlanarak, hizmete sunulacağını ifade etti.

YILMAZ: EN KISA ZAMANDA TAMAMLAYA ÇALIŞACAĞIZ

Kaymakam Yılmaz, “Akuşağı köyümüzde İl Özel İdare programımızın 2021 yama başlangıcını yapıyoruz. İl Özel İdaresi Baskil’de 33 kilometrelik yama programı belirledi. Bugün bu köyümüzden başladık. Buradan sonra da yol yapımlarımız devam edecek. Bu yol yapımında emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. En kısa zamanda da bu çalışmalarında tamamlaya çalışacağız. Kış mevsimi yaklaşmadan vatandaşlarımıza güzel ve konforlu bir yol bırakmak istiyoruz. Hayırlara vesile olur inşallah” dedi.  

YILMAZ: KONFORLU BİR ŞEKİLDE KANYONLARA GİTMESİNİ HEDEFLİYORUZ

Kaymakam Sami Yılmaz, kanyonlara giden yolların da program dahilinde olduğunu kaydederek, “Kanyonlara da bugün gidip ziyaret edeceğiz. Bu vesile ile de kanyonlarımıza giden yolun güzergahın yol çalışmalarını yapıp gelen ziyaretçilerimizin daha rahat ortamda daha konforlu bir şekilde kanyonlara gitmesini hedefliyoruz” dedi.